Logo van landelijke meubelwinkel Moederzz

De woon/winkel situatie

Geplaatst op

Wonen en werken in Erp

Inmiddels zijn we alweer ruim een jaar neergestreken in het buitengebied van Erp, tussen Uden en Erp om precies te zijn en het is hier heerlijk wonen en uiteraard werken in onze gezellige winkel.

Ook gezellig omdat er met mooi weer een extra aanloop is door de vele fietsers die hier voorbij komen, een hoop vrolijkheid brengt dat met zich mee.

We hebben nu ook 4 Kameroen schapen, heerlijke dieren die graag geknuffeld willen worden, vooral de bokken, erg aandoenlijk. Plus een hoop grond wat wel bijgehouden moet worden, dus een zitmaaier is een must, die hebben we dan ook aangeschaft en vele uren zijn er al mee rondgereden hier door Erik. Zijn stuurmanskunsten zijn ongekend op dat ding!

Winkel

Wat zo fijn is, is dat de winkel ruim is, zo’n 350 m2. Vooral de grote klepbanken kunnen hier volledig tentoon worden gesteld, de klanten kunnen ze van alle hoeken bekijken en heerlijk “proefzitten” zoals ik dat altijd noem.
In deze ruimte kun je erg goed spelen met gezellige hoekjes, verschillende stijlen combineren, landelijk, brocante, industrieel, alles komt hier samen. Dat is ook wat ik het liefste doe.

Omdat ik erg veel vraag krijg naar het opknappen van meubels van klanten en ik erg gecharmeerd ben van oude patina aanbrengen, ben ik gestart met cursussen  op het gebied van oude patina zoals het vroeger werd aangebracht, ik ben met mijn eerste probeersels begonnen en hoop hier snel wat foto’s te kunnen plaatsen.
Deze techniek ben ik aan het leren in Italië, op dit moment nog online via cursussen maar de bedoeling is dat ik naar Toscane ga in de toekomst voor nog meer cursussen, zo enorm leuk. Maar hier kom ik snel op terug, zoals ik al zei, ik ben volop hiermee bezig en aan het oefenen.

Voor nu heb ik jullie een klein beetje verteld hoe e.e.a. is begonnen en waar ik nu sta, in de toekomst hoop ik veel meer creatief bezig te kunnen zijn, patineren, mooie oude meubels met een verhaal blijven verkopen, op den duur zal het minder Zweeds gaan worden maar een veel breder assortiment zodat ik veel meer mensen blij kan gaan maken met een meubel met een mooi verhaal.

Landelijk, uniek, brocante, stoer, industrieel, oud hout, patineertechniek, eclectisch, dit is waar ik allemaal enorm fan van ben. Combineren van verschillende stijlen en zo je eigen draai aan je interieur geven, dit maakt het zo persoonlijk en laat zien wie je bent. Dat is waar ik je mee kan helpen mocht je er zelf niet uitkomen.

Authenticiteit!

Lieve groet,

Angelique