Logo van landelijke meubelwinkel Moederzz

Welkom bij Moederzz

Mijn naam is Angelique en samen met mijn man Erik en zoon Jasper hebben wij een winkel vol met unieke, landelijke meubels, veelal uit Zweden/Frankrijk/binnenland  in Erp.

De voorliefde voor producten uit Zweden is ontstaan door een vakantie in dit mooie land. Maar omdat ik altijd op zoek ben naar unieke, duurzame meubels komen er nu ook veelal meubels uit Frankrijk en de rest van Europa bij. De meubels die ik inkoop moeten echt uniek zijn en degelijk. Dat is voor mij de rode draad.

De naam Moederzz is bedacht door mijn zoon, hij noemt mij altijd moederzz. Ik vind het een leuke en aansprekende naam en zo is Moederzz ontstaan.

Een uit de hand gelopen hobby kun je het wel noemen, eerst gestart vanuit de garage, daarna in een loods en nu dan echt een stenen winkel van maar liefst 350 m2. 

Mooie gebruikte spullen een nieuw leven geven is iets wat ik het liefste doe maar inmiddels is daar een uitbreiding van landelijke meubels uit binnen- en buitenland bij gekomen. Zweden is het land van design en met name de authentieke Zweedse klepbanken, klokken, kasten vind ik erg mooi. Dit zijn meubels met een verhaal en wij proberen dit verhaal levend te houden. Ik vind het daarom ook erg leuk om de klant alle tijd en aandacht te geven om zo het authentieke verhaal van het meubelstuk mee te geven.

De combinatie van vintage, antiek en landelijk maakt dat onze winkel divers en uniek is en blijft.

Ik wens u veel plezier op deze website en ik heet u van harte welkom in onze winkel in Erp.

Heel graag tot ziens.

Angelique