Logo van landelijke meubelwinkel Moederzz

Ontdek Woonwinkel Moederzz in Erp

Ik ben Angelique, en samen met mijn man Erik en onze zoon Jasper heten wij u van harte welkom bij woonwinkel Moederzz,. Prachtig gelegen in het schilderachtige dorpje Erp. Hier onthullen wij met trots onze bijzondere verzameling unieke, landelijke en antieke meubels, die voornamelijk zijn ingekocht in Zweden, Frankrijk en andere delen van Europa.

Mijn fascinatie voor Zweedse meubels ontstond tijdens een betoverende vakantie in dit prachtige land, waar de liefde voor simpel maar krachtig design direct mijn hart stal. Deze passie heeft de basis gelegd voor onze collectie, die inmiddels is uitgebreid met Franse stukken die elegantie uitstralen en items die blijk geven van verfijnd lokaal vakmanschap.

Bij woonwinkel Moederzz geloven wij dat elk meubelstuk een eigen verhaal heeft, een verhaal dat wacht om verteld te worden in een nieuw thuis. Of u nu valt voor de robuuste charme van een Zweedse klepbank, de tijdloze schoonheid van een Franse kast of het rauwe, onbewerkte karakter van industriële ontwerpen, bij ons vindt u iets dat niet alleen uw ruimte, maar ook uw leven verrijkt.

Kom langs en laat u inspireren door de verhalen en de schoonheid van onze zorgvuldig geselecteerde collectie. Elk bezoek aan woonwinkel Moederzz is een nieuwe ontdekkingstocht, waarbij ik, samen met mijn gezin, u graag persoonlijk welkom heet en begeleid in de zoektocht naar perfecte stukken die uw interieur compleet maken.

Passie voor unieke meubels bij Woonwinkel Moederzz

Een passie voor unieke en landelijke meubels bij woonwinkel Moederzz

Bij Woonwinkel Moederzz streven we naar kwaliteit en exclusiviteit. De meubels die wij selecteren zijn niet alleen uniek, maar ook gebouwd om lang mee te gaan. Onze collectie, die zorgvuldig is samengesteld door mijzelf, bevat authentieke Zweedse klepbanken, klassieke klokken en karakteristieke kasten – elk met een eigen verhaal.

Bezoek onze woonwinkel voor een optimale beleving

Hoewel onze website een voorproefje biedt, staat lang niet alles online. We nodigen u daarom uit om onze ruime winkel van 350 m2 in Erp te bezoeken, waar de volledige collectie van antieke, landelijke, industriële en vintage meubels te bewonderen is. Laat u inspireren door onze regelmatig vernieuwde voorraad en ontdek meubels die meer zijn dan gewoon stukken in een huis; ze zijn verhalen die wachten om verteld te worden.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en nemen graag de tijd om u de unieke achtergronden van onze meubels te vertellen. Dit maakt woonwinkel Moederzz niet zomaar een woonwinkel, maar een ervaring die u niet wilt missen.